Kirsten Schuijt heeft per januari 2022 zitting genomen in de regiegroep van het Goede Doelen Platform. Sinds 2016 is Kirsten Schuijt directeur van het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL), de Nederlandse tak van de internationale natuurbeschermings-organisatie WWF.

WWF is een wereldwijd netwerk van natuurbeschermers, lokale bevolking, regeringen, het bedrijfsleven, donateurs en vrijwilligers. Mensen met dezelfde passie voor de natuur en de wilskracht om deze te beschermen. Kirsten Schuijt heeft een lange carrière in het WWF-netwerk, waaronder diverse directiefuncties. Ook heeft ze verschillende bestuursfuncties bekleed, waaronder bij FSC Nederland, TRAFFIC (de internationale onderzoeksorganisatie van handel in wilde dieren), de Wildlife Justice Commission en (momenteel) PWN (drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in Noord-Holland). Kirsten heeft een PhD in milieueconomie van de Erasmus Universiteit, Rotterdam, en een Masters Degree in International Economics van de Universiteit van Maastricht. WWF-NL werkt wereldwijd aan het creëren van een wereld waarin mens en natuur kunnen floreren, door het verbinden van al die mensen die hieraan mee willen helpen.

Kirsten over het Goede Doelen Platform: “Het Goede Doelen Platform verenigt organisaties die dankzij de bijdragen van de loterijen hun maatschappelijk werk kunnen verrichten. De rol van het Platform in het waarborgen van goed kansspel- en loterijbeleid, is onmisbaar.”