Sandra Jetten heeft per 18 november 2020 zitting genomen in de regiegroep van het Goede Doelen Platform. Sandra Jetten is sinds maart 2020 directeur van het Oranje Fonds.

Ze is in eerste instantie gestart op interim-basis, waarna het bestuur besloot de functie permanent door haar te laten vervullen. Na een studie Natuurkunde aan de VU heeft Sandra een aantal jaren als consultant bij McKinsey & Co gewerkt, in Amsterdam en Londen. In die periode heeft ze ook een MBA afgerond aan INSEAD. Op haar 31e verliet ze het bedrijfsleven om UnLtd op te richten in Londen, met een grote eenmalige kapitaal donatie van £100mln van het Big Lottery Fund. UnLtd steunt Social Entrepreneurs die zich inzetten voor de samenleving in het Verenigd Koninkrijk met donaties, netwerk en advies.  Ook heeft zij een aantal jaren in Afrika gewerkt op het gebied van economische ontwikkeling van kleine agrarische boerenbedrijven en is zij geruime tijd CEO geweest van Porticus.

Sandra over het Goede Doelen Platform: "Het Goede Doelen Platform heeft een belangrijke rol in het zichtbaar houden van het maatschappelijke belang van de loterijen en het veiligstellen van de cruciale afdracht."